Thursday, November 15, 2012

Bagaimana nak crack fail pdf yang dikunci (lock)

Pernah tak berlaku dimana anda jumpa satu fail rujukan berformat pdf tapi tak boleh buat apa-apa? Tak boleh copy, paste mahupun print fail tersebut...Pernah tak?

Kadang-kadang, kita takda niat pun nak curi bahan tersebut, kalau kita copy atau paste sekalipun, ia akan diubahsuai semula menjadi ayat yang bersesuaian dengan kajian kita. Kalau taknak bagi copy, paste sekalipun, takdalah kisah sangat. Tapi, kalau print pun tak boleh... camnalah nak buat rujukan.... kan ...kan

Jadi, aku ada jumpa satu website ni... untuk crack fail pdf yang di lock.
Mudah dan tidak memerlukan sebarang kemahiran IT yang extreme...

Pergi jek kat sini http://www.crackmypdf.com/
Upload file pdf anda dan... ikut arahan yang diberikan.

Pesanan penaja :
Sila hormati hak cipta orang lain ye. 
Kegunaan atas dasar ilmu pengetahuan adalah dibenarkan berdasarkan Fair Used Act :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...